Kayak reisapplicatie wordt universele app

De reisapplicatie Kayak heeft een update gekregen en is nu aangepast voor de iPad. Het gaat om een grote update, waardoor de app universeel wordt en een totaal nieuwe gebruikersinterface heeft gekregen. Het zoeken naar vluchten en hotels is makkelijker geworden met behulp van een vernieuwde kalenderfunctie. Ook zijn functies voor het plannen van trips […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kayak hotelDe reisapplicatie Kayak heeft een update gekregen en is nu aangepast voor de iPad. Het gaat om een grote update, waardoor de app universeel wordt en een totaal nieuwe gebruikersinterface heeft gekregen. Het zoeken naar vluchten en hotels is makkelijker geworden met behulp van een vernieuwde kalenderfunctie. Ook zijn functies voor het plannen van trips toegevoegd. Kayak is een reiszoekmachine die honderden reissites wereldwijd analyseert om vluchten, hotels, huurauto’s en cruisevakanties te vinden. Het hiernaast afgebeelde Qbic Hotel is trouwens gewoon in Amsterdam te vinden.

Als het juiste reispakket is gevonden kun je kiezen via welke aanbieder je de reis boekt.

kayak vluchtenKayak bestaat al sinds januari 2004 en is in Nederland misschien wat minder bekend, maar de app is wel volledig in het Nederland uitgevoerd. Kayak werd opgericht door mensen die eerder betrokken waren bij reisgiganten Orbitz, Travelocity en Expedia.

Er zijn twee varianten van de iPad-app: een gratis versie en een Pro-versie van €0,79. De App Store-beschrijving roept jolig dat de gratis versie van de app dezelfde functionaliteit heeft als de Pro-versie, maa dat je er Γ³Γ³k nog advertenties bijkrijgt. “Wat wil je nog meer?”

Downloaden: Kayak Pro (€0,79) en Kayak met advertenties (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:28
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.