My Name is E: nieuwe iPhone-app en mobiele website

My Name is E heeft een vernieuwde iPhone-applicatie uitgebracht. Daarmee kun je sneller visitekaartjes uitwisselen, ook naar meerdere mensen tegelijk.

my name is eMy Name is E lanceert vandaag een nieuwe iPhone-applicatie en een bijbehorende website. Daarmee is het mogelijk om online sociale visitekaartjes te versturen. In de zomer van 2009 verscheen de iPhone-applicatie van My Name is E voor het eerst in de App Store. Vandaag is de opvolger verschenen, met een nieuw uiterlijk en een compleet vernieuwde gebruikersinterface. Vanuit de app kun je je eigen vCard aanmaken, je visitekaartje naar meerdere mensen sturen en visitekaartjes direct naar mailadressen sturen. Ook kun je nieuwe kaarten aan je iPhone-adressenlijst toevoegen.

My Name is E is bedoeld voor conferenties, meetings en netwerkbijeenkomsten. Het voorkomt dat je na afloop met een stapel visitekaartjes thuiskomt die je eerst moet digitaliseren. Vanaf je telefoon stuur je je visitekaartje naar meerdere mensen tegelijk. Bij elke ontmoeting kun je de locatie en notities opslaan. In de nieuwe app deel je je gegevens met drie schermtaps, inclusief logo, contactinformatie, sociale netwerkprofielen en vCard. De app toont je activiteitenstroom en contactenlijst met de mogelijkheid om alle detailinformatie van je contactpersonen te zien.

my-name-is-e-iphone

Naast deze app lanceert My Name is E ook een mobiele website. Daarmee kun je je activiteitenstroom volgen, met nieuwe contactgegevens, updates van visitekaartjes en locaties. Je kunt er ook je eigen visitekaartje(s) mee bewerken. Bij E kun je meerdere kaartjes aanmaken, zodat ze voor verschillende gelegenheden geschikt zijn. E biedt ook een publiek visitekaartje en widgets die je op je eigen blog kunt tonen. De site is te vinden op mynameise.com (iOS) en m.eee.am (andere mobiele apparaten).

Downloaden: My Name is E (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2010, 17:20
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit, Sociaal netwerken
Onderwerp visitekaartje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.