My Li’l Bastard: virtueel iPhone-huisdier met gedragsproblemen

My Li'l Bastard is een nieuwe game van ontwikkelaar Adult Swim. Daarin moet je een virtueel huisdier opvoeden, die maar niet wil deugen. De bastard poept, maakt speelgoed kapot en heeft andere slechte manieren.

my little bastardAdult Swim heeft een nieuwe game uitgebracht, die er op het eerste gezicht uitziet als het zoveelste virtuele huisdier. Toch is My Lil’ Bastard niet te vergelijken met Touch Pets Dogs. Je gaat namelijk messenwerpen naar je lieve huisdier en je vergokt het geld dat je hebt verdiend op een gokmachine in de game. My Lil’ Bastard is dankbaar voor de verzorging: je krijgt Molotov-cocktails naar je hoofd geslingerd en hij spuugt en poept de boel onder wanneer je net alles hebt opgeruimd.

Ook maakt hij de spullen die je voor hem hebt gekocht het liefst meteen kapot of stookt een vuurtje als je even niet oplet. Het doel van de game is om de lil’ bastard op te voeden tot een volwassen bastard, die zindelijk is en in staat is om op internet te chatten. Dit doe je via een ingebouwde computerterminal in de game. Helaas durfde Adult Swim het niet aan om een baby- of huisdier-achtig wezen in de game op te nemen. In plaats daarvan is de hoofdfiguur een onpersoonlijk blauw bolletje, waarbij je het waarschijnlijk makkelijker over je hart kunt verkrijgen om messen te werpen.

Downloaden: My Li’l Bastard (€2,39)

my lil bastard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2009, 12:15
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.