Moxtra vergader-app krijgt pushberichten voor gedeelde documenten

De online vergader-app Moxtra voor iPhone en iPad kan nu (vooraf) uitnodigingen versturen per pushbericht. Ook wordt de app badge gebruikt.

Moxtra online vergaderen iPhoneDe ambitieuze iPhone- en iPad-app Moxtra heeft een nieuwe update gekregen die de applicatie zelfstandiger maakt. Je ontvangt vanaf nu pushberichten voor uitnodigingen tot een map of voor een vergadering. Voorheen maakte de recent geïntroduceerde toepassing gebruik van e-mails om je op de hoogte te stellen van gedeelde documenten. De app is met ingang van versie 1.1.1 dus directer geworden, waardoor het eenvoudiger is last-minute een online vergadering in te lassen.

Maar vanaf de laatste versie van Moxtra, kan je juist ook van tevoren een vergadering aankondigen. In plaats van contacten uit te nodigen meteen deel te nemen aan een audiovergadering, kan je nu een tijd aangeven en gewenste participanten dus van tevoren uitnodigen. Zo hebben nieuwe gebruikers ook nog de tijd om de app te downloaden en er een account in op te zetten – iets wat vooralsnog verrassend weinig gedaan lijkt te zijn. Daarnaast kunnen ‘view only’ links naar documenten met aantekeningen nu ook openen in Moxtra.

Het app-pictogram van Moxtra is voortaan naar wens te voorzien van een badge. Die geeft weer voor hoeveel mappen je bent uitgenodigd die nog acties vereisen, zoals dat je ernaar moet kijken of misschien wel zelf aantekeningen in moet maken om die vervolgens weer te delen met de andere personen verbonden aan de map. Ten slotte zijn er fouten uit de app gehaald.

Moxtra is een app voor de iPhone en iPad die eigenlijk bestaat uit twee gedeelten. Met het ene nodig je mensen op langere termijn uit voor een map en kan iedereen aantekeningen maken op de documenten erin. Met de andere functie start je een audiovergadering. Je kan dan bellen met andere gebruikers terwijl je documenten voorlegt en daarop gezamenlijk aantekeningen maakt terwijl er gebeld wordt. Daarna worden de documenten teruggegeven aan de initiator.

Downloaden: Moxtra (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2013, 12:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen aantekeningen, google documenten, moxtra, vergaderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.