Modern Combat 4 Zero Hour komt uit op 6 december

Modern Combat 4 Zero Hour verschijnt donderdag 6 december op iPhone, iPod touch en iPad. Dat maakte uitgever Gameloft zonet bekend.

Modern Combat 4 Zero Hour headerGrand Theft Auto Vice City is niet de enige iPhone-game van formaat die uitkomt op donderdag 6 december deze week. Uitgever Gameloft heeft zonet op haar Twitter-account bekendgemaakt dat haar schietspel Modern Combat 4: Zero Hour ook op die dag uitkomt. De iPhone, iPod touch en iPad hebben de primeur: pas later verschijnt de game op Android. Eerdere gameplaybeelden van het vierde deel in de shootterreeks, laten zien dat Modern Combat meer dan ooit op Call of Duty lijkt.

Al vanaf het eerste deel imiteert Modern Combat haar voorbeeld Call of Duty Modern Warfare, en dat is in het nieuwste deel niet anders. Aldus kruip je in het spel in de rol van verschillende soldaten en mag je je voorbereiden op heftige shootouts vol explosies en (licht) futuristische oorlogsvoertuigen.

Gameplaybeelden van een level uit een eerdere versie van het spel, slingeren al een halve maand rond op internet. Daarin is te zien dat de game er nog beter uitziet dan Modern Combat 3, dat eind vorig jaar verscheen en onze nummer drie werd in ons jaaroverzicht beste iPhone-games van 2011. In een trailer van vorige week, liet Gameloft al meer zien van de online multiplayer die je in het spel kan verwachten naast de verhaallijn.

Met dank aan Ismail voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2012, 13:08
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, modern combat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.