Mobypicture 1.5 krijgt geolocatie en smart tags

Mobypicture heeft een update naar 1.5 gekregen. Je kunt foto's nu voorzien van geotag en smart tags. Bovendien kun je ook foto's uit andere albums uploaden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobypictureMobypicture heeft een update gekregen naar versie 1.5. De nieuwe versie is per direct te downloaden uit de App Store en bevat een aantal nieuwe functies. Zo is het nu mogelijk om je GPS-coördinaten mee te sturen met een foto, wat bijvoorbeeld handig is voor diensten als Brightkite. Ook nieuw is dat je toegang krijgt tot fotoalbums in plaats van alleen de fotorol. Met tags kun je zorgen dat je foto door anderen snel terug te vinden is.

mobypictureBij het opstarten van Mobypicture 1.5 ga je meteen naar het camerascherm om een foto te maken. Heb je al een bestaande foto dan kun je van hieruit annuleren om de foto te uploaden. De applicatie laat na het kiezen van de gewenste foto het titelscherm zien, waar je op Share immediately kunt tikken om de foto te publiceren. Het hele proces duurt maar een paar seconden. Blader je echter terug, dan krijg je een uitgebreider scherm te zien waar je een beschrijving, tags en een locatie toevoegt. De GPS-locatie is een schakelaar die je per foto kunt in- en uitschakelen.

Niet iedereen zal Mobypicture op de iPhone installeren; je kunt namelijk ook je foto’s uploaden via applicaties als Tweetie. Je zult dan nog wel even Mobypicture als fotodienst moeten instellen. Dit doe je in de algemene instellingen van de iPhone: Instellingen > Tweetie > Integration > Image Service. Je hebt hier de keuze uit Mobypicture, TwitPic en yFrog.
Mobypicture kan ook naar Tumblr, Blogger, WordPress, Hyves en andere diensten publiceren.

Meer info: filmpje Mobypicture 1.5
Installeren: Mobypicture (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:49
Categorieën Fotografie en video, Sociaal netwerken
Onderwerpen fotografie, mobypicture

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.