Mini-review: M4N lanceert iPhone-applicatie

Mini-review van de iPhone-applicatie van M4N, een netwerk voor affiliate marketing. Snel een overzicht van de laatste leads en inkomsten.
Anne Jan Roeleveld - · Laatst bijgewerkt:

M4N iPhone applicatieHet affiliate marketing-netwerk M4N heeft een iPhone applicatie gelanceerd waarmee het voor de affiliatesites eenvoudiger is geworden om via de iPhone snel de laatste leads te kunnen bekijken. M4N is het eerste affiliatenetwerk dat de stap naar mobiele applicaties heeft genomen. Tegelijk met de lancering van de iPhone-applicatie is er een mobiele website ontwikkeld voor andere mobiele internetgebruikers. Een korte review over deze applicatie.

Korte uitleg affiliate marketing

Beheerders van websites die geld willen verdienen met hun site kunnen dat op verschillende manieren doen. Een van de eenvoudigste manieren om hiermee aan de slag te gaan, is gebruik te maken van een affiliate marketing-netwerk als M4N. Wanneer je eenmaal advertenties hebt geplaatst en wilt bijhouden hoe vaak er op geklikt is en hoeveel geld je daarmee hebt verdiend zul je moeten inloggen op de website van het affiliatenetwerk. Vooral voor mobiele gebruikers die snel even willen weten hoe het erbij staat is dit niet gebruiksvriendelijk.

Werking applicatie

De eerste keer dat je de applicatie opstart wordt er gevraagd naar de inloggegevens. Na het inloggen kun je meteen het overzicht van de laatste leads en inkomsten bekijken. De volgende keer dat je de applicatie opstart kom je hier meteen terecht. De applicatie heeft vier tabs: statistieken, nieuws, acties en contact.

In de statistieken-tab is het overzicht opgedeeld in het totaal aantal leads en inkomsten van de huidige maand. De laatste leads kun je in een aparte lijst bekijken en daarvan alle details bekijken zoals de datum, soort advertentie, adverteerder en hoeveel deze lead heeft opgebracht.

In de nieuws-tab vind je de laatste blogartikelen van M4N en kun je reageren op de nieuwsitems. Daarnaast worden in de nieuwstab de nieuwe adverteerders geplaatst. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing en nieuwe adverteerders in het netwerk.

Nieuwe acties of campagnes die door adverteerders in het netwerk worden geplaatst zijn te vinden in de acties-tab. In de laatste tab contact kun je contactgegevens vinden van M4N.

Conclusie

De gratis applicatie M4N geeft in een overzichtelijke tabel de laatste leads weer. Voor affiliates die gebruik maken van dit netwerk is dit een uitkomst. Het is vele malen sneller dan de normale website waardoor het gebruik een stuk prettiger is. Een suggestie voor de ontwikkelaar Edubits, die eerder FeedCount lanceerde, is een grafische weergave van de laatste leads en inkomsten. Daarnaast is het misschien een idee om een push-bericht in te kunnen stellen wanneer er bijvoorbeeld een lead van meer dan 20 euro is binnengekomen.

Info: M4N Affiliate Marketing

Ter info: iPhoneclub.nl maakt geen gebruik van affiliatenetwerk M4N, maar heeft dat in het verleden wel gedaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 2:33
Categorie Diensten
Onderwerp marketing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.