Canon Easy-PhotoPrint: foto’s printen met je iPhone (US)

Canon heeft kortgeleden een eigen iPhone-applicatie uitgebracht waarmee het mogelijk is om vanaf de iPhone foto's te printen met een Canon-printer. Helaas werkt deze applicatie maar met drie printers: de PIXMA MP990, MP640 en MP560.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Canon Easy-print Canon heeft kortgeleden een eigen iPhone-applicatie uitgebracht waarmee het mogelijk is om vanaf de iPhone foto’s te printen met een Canon-printer. Goed nieuws voor mensen die een Canon-printer hebben, zou je denken. Helaas werkt deze applicatie maar met drie verschillende printers: de PIXMA MP990, de PIXMA MP640 en de PIXMA MP560. Meteen na het opstarten kun je een foto kiezen uit je filmrol of direct een foto maken. Indien je niet verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk wordt er gevraagd om dit te doen. Je kunt namelijk alleen printen wanneer je printer en iPhone op hetzelfde draadloze-netwerk zijn aangesloten. Hierna wordt de printer automatisch gevonden en kun je beginnen met het printen van foto’s. Je kunt maximaal twintig foto’s tegelijk printen.

Eerder bracht Hewlett-Packard (HP) al een dergelijke applicatie uit om foto’s vanaf je iPhone te printen met HP-printers: HP iPrint Photo.

Downloaden: Canon Easy-PhotoPrint (gratis, alleen Amerikaase App Store)

Tipgevers: Cees en Frank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.