Mijn Hi geoptimaliseerd voor nieuwe abonnementen

Telecomprovider Hi heeft verbruik-app Mijn Hi voor iPhone en iPad voorzien van iOS 7-optimalisatie en de abonnementen na 2 september 2013.

Mijn Hi iPhone iPad belstatus-appDe belstatus-app Mijn Hi voor iPhone en iPad heeft met twee sterren in de App Store geen hoge gemiddelde beoordeling. Een deel van de kritiek kwam voort uit het laat ondersteunen van het grote iPhone 5-scherm, waar de applicatie pas laat mee kwam. Nu komt de vernieuwing in de applicatie niet te laat. Mijn Hi heeft een update gekregen waardoor hij is geoptimaliseerd voor iOS 7. Bovendien ondersteunt de app nu de vernieuwde abonnementen die Hi op 2 september introduceerde.

De update moet verder garant staan voor diverse verbeteringen in de stabiliteit van de applicatie, waarmee hopelijk ook wordt afgerekend met de vastlopers in de applicatie – een ander kritiekpunt in de recensies in de App Store. Mijn Hi versie 2.3.5 moet verder verhelpen dat het verbruik verkeerd wordt weergegeven. De telecomprovider onder de vlag van KPN heeft vertrouwen in de laatste update. De omschrijving in de App Store opent nu: ‘Ervaar de laatste ontwikkelingen van de nieuwe Mijn Hi app en geef je feedback!

Mijn Hi overzicht van extra's Mijn Hi vebruik in de gaten houden

Hi laat overigens nog niks weten over abonnementen in combinatie met de nieuwe iPhone 5c en iPhone 5s. Op de website wordt wel aangekondigd dat Hi binnenkort een contract op de iPhone 5c zal aanbieden.

Downloaden: Mijn Hi (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2013, 10:15
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, dataverbruik, mijn hi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.