MasterFX HD: nieuwe, professionele fotobewerkingsapp voor iPad en iPhone

MasterFX is een nieuwe fotobewerkingsapp voor iPad en iPhone. De app bevat 1.000 effecten, HD-fotofilters, 50 penselen en allerlei geavanceerde functies.

masterfx-hdFotobewerking op de iPad is vaak een kwestie van behelpen. De pas verschenen app MasterFX HD wil het professioneler aanpakken. Deze nieuwe fotobewerkingsapp is dit weekend ter introductie gratis, maar hou er rekening mee dat je voor bepaalde pakketten extra moet betalen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het 3D Animals Pack, het Horror Pack en het Scifi Pack.
“MasterFX will blow your mind, literally”, beloven de makers.

Er zitten meer dan 1.000 foto-effecten, 50 penselen en meerdere HD-fotofilters in. Je kunt via de app een paar miljoen royalty-vrije foto’s binnenhalen, zodat je meteen aan de slag kunt. De lichtbalans van foto’s wordt automatisch aangepast, je kunt werken met lagen, transparantie en nog veel meer. MasterFX wordt gemaakt door Dropico Mobile, een Israelisch bedrijf dat $2,3 miljoen aan investeringsgeld ophaalde om deze universele app te kunnen ontwikkelen. Het plan is om de app verder uit te breiden. Maar met de 32 aanvullend verkrijgbare Packs ben je wel even bezig. Natuurlijk wordt het Retina-scherm van de iPad ondersteund en kun je foto’s na bewerking exporteren in HD-resolutie.

Downloaden: MasterFX HD (gratis, universeel, iOS 5.0+)

masterfx fotobewerking ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2013, 20:10
Categorie Fotografie en video
Onderwerp fotobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.