Rabo Kunstzone toont kunstcollectie van Rabobank

Rabo Kunstzone is een iPad-app voor de Rabo Kunstzone, een openbare tentoonstellingsruimte op het Rabo-hoofdkantoor in Utrecht. Tweemaal per jaar is er een nieuwe tentoonstelling, het bijbehorende magazine vind je in deze app.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rabo-kunstzoneRabobank heeft een flinke lijst aan apps uitgebracht, die meestal te maken hebben met bankieren of sporten. Maar de bank houdt zich ook bezig met kunst: sinds juni 2011 deelt de Rabobank haar kunstcollectie met het publiek in de Rabo Kunstzone. Dit is een vrij toegankelijke tentoonstellingsruimte in het Rabo-hoofdkantoor in Utrecht. Wie thuis alvast in de kunstwerken wil duiken kan nu de app Rabo Kunstzone installeren. De gratis app laat de achtergronden van de tentoonstelling zien. Je krijgt een kijkje in het leven van de kunstenaar, ontmoet mensen in zijn/haar omgeving en ziet hoe de kunstwerken tot stand zijn gekomen.

De app bevat een digitale versie van het magazine dat de Rabobank tweemaal per jaar uitbrengt.

Tweemaal per jaar is er namelijk een nieuwe tentoonstelling. De ene keer gaat het om een collectie met een steeds wisselend thema en een andere keer gaat het om een solo-optreden van een belangrijke kunstenaar uit de verzameling. Als er een nieuw magazine verkrijgbaar is, vind je die terug in de app. Het gaat niet om een PDF-versie, maar er is gedacht aan filmpjes en andere aanvullende content.

Downloaden: Rabo Kunstzone (gratis, iPad, iOS 4.3+)

rabo kunstzone tank man
Tipgever: Marco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2013, 20:16
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.