Bouncy!: trampolinespringend konijn tijdelijk gratis

Bouncy! Trampoline is een game met een trampolinespringend konijn. Je moet zorgen dat het konijn kunstjes uitvoert, waardoor je punten verdient. De game is tijdelijk gratis.

bouncy trampoline icoonBouncy! is een ideale game om op zaterdagavond gedachteloos te gaan spelen. Toen versie 2.0 van de game eind april uitkwam en ik het grappige appicoontje zag, twijfelde ik nog over de aanschaf van €0,89. Het is niet veel geld, maar er staan al zoveel spelletjes op mijn iPhone die ik nog moet spelen… Dit weekend is Bouncy! echter gratis waardoor er geen excuus meer is.

Kirrende dierengeluidjes, een grappig achtergrondmuziekje, kinderlijk simpele graphics en een springend konijn… what’s not to love?


bouncy-trampoline-iphoneBouncy! draait (zoals je al had begrepen) om een trampolinespringend konijn. Sinds versie 2.0 zitten er nieuwe spelvarianten, 18 nieuwe trucs en 6 nieuwe trampolines in. Het lijkt heel simpel: je moet zorgen dat het konijn op een trampoline blijft springen, daarbij trucs uitvoert en achievements unlockt. Dat levert betere trampolines op waarmee je hoger kunt springen, nog beter de kunstjes kunt uitvoeren en makkelijker je punten kunt verdubbelen. Je verdient sterren tijdens het spelen, die je kan gebruiken om je konijn een ander kleurtje te geven. De kleuren zorgen ervoor dat het konijn makkelijker een flip in de lucht kan maken. Naast de normale speelwijze zitten in versie 2.0 ook de spelvarianten Time Trial en Stressy Tricks. Bedienen doe je door tappen op het scherm en door te vegen. Er zijn 30 levels en de leaderboards verschijnen op Game Center.

Bouncy! is dit weekend gratis. We weten niet hoe lang de korting duurt, dus treuzel niet te lang als je de game gratis wilt hebben en controleer bij het downloaden of de prijs nog steeds op 0 euro staat. Dezelfde ontwikkelaar maakt ook de Clear-kloon TinyList. Bounce! is wat ons betreft een stuk origineler.

Downloaden: Bouncy! Trampoline (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 mei 2013 om 20:40
Onderwerp
Categorie
Games
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.