Makkelijk: screenshots van iPhone op afstand maken

Erica Sadun heeft een nieuwe applicatie gemaakt, waarmee je screenshots van de iPhone vanaf de Mac kunt activeren. Ook worden de afbeeldingen automatisch gedownload naar je Mac.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

AutoSnapMac-gebruikers boffen maar dat Erica Sadun ook het liefst een Mac gebruikt. Dat levert soms mooie dingen op, zoals AutoSnap, waarmee je een screenshot van het iPhone-scherm kunt maken. Het werkt op afstand via Bonjour. Eerder was SnapNGo al beschikbaar, maar daarmee moest je handmatig nog de bestanden naar de Mac overzetten. Erica ontwikkelde een paar dagen geleden ook de File Catcher. Combineer beide ideeën en je hebt AutoSnap.

Erica Picture Sharing Browser (EPSB) werkt grotendeels hetzelfde als File Catcher. Op de Mac installeer je EPSB en op de iPhone zorg je dat AutoSnap geïnstalleerd is. Bij het maken van deze oplossing gebruikte Erica Apple’s eigen voorbeeldcode voor Picture Sharing Browser. De screenshots krijgen automatisch een standaard naamgeving, die je vervolgens gemakkelijk kunt wijzigen. Wij proberen het meteen even uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 17:12
Categorie Diensten
Onderwerp screenshot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.