Mailbox verwerkt miljoen reserveringen en krijgt shake to undo

De populaire app Mailbox heeft een miljoen reserveringen van gebruikers weggewerkt en kan nu je laatste actie ongedaan maken in de applicatie.

dropbox mailboxNog steeds in de wacht voor de mail-app Mailbox? Frustrerend, maar misschien was de wachtrij inderdaad tóch meer een test voor de servercapaciteit van de dienst, dan een reclamestunt. De inmiddels door Dropbox overgenomen mailapplicatie schrijft op haar eigen blog meer dan een miljoen reserveringen te hebben verwerkt sinds de lancering van de app. Tegelijk met het nieuws is Mailbox voorzien van een eerste update naar versie 1.1. Die voegt toe dat je de iPhone kan schudden om je laatste handeling ongedaan te maken.

Mailbox-mail-verwijderen-swipe-2De bekende ‘shake to undo’ actie geldt zoals je misschien zou verwachten, juist niét voor het schrijven van een e-mail om een zin of woord ongedaan te maken. Hij corrigeert juist acties die je bij een mail kan toepassen. Verwijder je per ongeluk een e-mail in plaats van hem te archiveren, dan volstaat de iPhone even schudden om je mail terug te krijgen. Hetzelfde geldt voor archiveren, labelen en een e-mail op een tijdstip zetten voor een herinnering. Omdat swipes wel eens verkeerd uitpakken in Mailbox, is het een handige toevoeging. Verder zijn er foutjes in Mailbox gecorrigeerd en is de interface op minimale punten bijgeschaafd.

De iPhone-app Mailbox kan van je inbox een takenlijst maken. Met die premise vergaarde de app veel belangstelling, waarop Mailbox besloot een wachtrij in te voeren voor nieuwe gebruikers. En daardoor vergaarde de app nog veel meer belangstelling. Mailbox wist een miljoen gebruikers te verwelkomen amper zes weken na de uitgave van de app. De afgelopen dagen hield ontwikkelaar Orchestra zich bezig met de verhuizing naar het hoofdkantoor van Dropbox. De online opslagdienst zou een bedrag tussen de 50 en 100 miljoen dollar voor de maildienst hebben neergelegd.

Downloaden: Mailbox (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2013, 10:45
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dropbox, e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.