Maak je eigen inktmonsters met Daily Monster

Met Daily Monster Maker kun je jouw eigen monsters bedenken en uittekenen, net zoals artiest Stefan G. Bucher.

Daily Monster MakerDe monsters die artiest Stefan G. Bucher dagelijks tekent en ook regelmatig op zijn site zet, zijn inmiddels een cultverschijnsel geworden. Door een inktvlek eerst flink uit te blazen en daarna details hier aan toe te voegen om er een levend wezen van te maken, bedenkt hij steeds raardere wezens. Dit kun je nu ook zelf doen met de Daily Monster Maker-app. De app genereert een inktvlek voor je, waar je daarna ogen, tanden, lichaamsdelen en kleding aan kunt plakken.

De lichaamsdelen en accessoires kun je zelf verslepen en in grootte aanpassen. Hoe je de inktvlek gaat gebruiken, mag je zelf bepalen: je kunt hem als lichaam gebruiken, maar er alleen een hoofd van maken kan ook prima.

Is je monster eenmaal af, dan kun je hem via de Facebook en Twitter delen. Voordat je dit doet kun je hem echter ook in een van je foto’s plaatsen, zodat het lijkt alsof je jouw abnormale wezen in de echte wereld bent tegengekomen.

De app kost €0,79 en lijkt ook als promotie te dienen voor Bucher’s eerdere werken. Via zijn website kun je namelijk ook posters, t-shirts en andere voorwerpen met zijn getekende monsters kopen.

Downloaden: Daily Monster Maker (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 8:08
Categorie Amusement
Onderwerp tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.