Pulse iPad-applicatie gaat samenwerken met Posterous

Pulse heeft een update gekregen met de functie My Pulse. Hiermee kun je favoriete artikelen markeren, die vervolgens op een Posterous-blog te bekijken zijn.

ipad pulsePosterous is een online dienst waarmee je makkelijk een persoonlijke blog kunt maken. In de nieuwe update van de iPad-applicatie Pulse is ondersteuning voor Posterous toegevoegd. Dat houdt in dat je met een schermtap een artikel aan je Pulse kunt toevoegen, waardoor een soort digitaal magazine ontstaat van artikelen die jij interessant vindt. Het idee lijkt misschien een beetje op het mateloos populaire Flipboard, maar dan op een manier zodat anderen kunnen meekijken. Op Pulsememe.com vind je de interessantste ‘pulses’ van andere gebruikers.

pulse-news-reader

Binnen de app maak je een eigen My Pulse-account aan, met een zelfgekozen gebruikersnaam. Vervolgens tik je een het harticoontje als je iets leuks ziet dat je wilt ‘pulsen’. Vrienden zien deze berichten in jouw berichtenstroom of op je persoonlijke pagina. Die persoonlijke pagina is eigenlijk een Posterous-blog, die je naar eigen inzicht kunt aanpassen en waar je ook artikelen van elders naartoe kunt halen.

De nieuwe versie van Pulse biedt dus een nieuwe manier om te volgen wat je vrienden interessant vinden. Helaas zit de beperking van maximaal 20 rss-feeds nog wel steeds in de app. Bij het activeren van My Pulse krijg je er 5 extra rss-feeds bij. Vervolgens voeg je vrienden toe, waarvan je de pulse wilt volgen.

Downloaden: Pulse (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2010, 19:53
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.