Txtr krijgt update: documenten wissen en betere synchronisatie

Txtr is een app waarmee je op de iPad documenten kunt lezen. Deze app heeft een update gekregen, waarmee je voortaan documenten kunt wissen en metadata beter kunt synchroniseren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

txtr ipadDe universele app Txtr heeft vandaag een update gekregen, met een handige verbetering. Je kunt voortaan op de iPad documenten wissen die je niet meer nodig hebt. Ook hebben de ontwikkelaars verbeteringen doorgevoerd in de synchronisatie van metadata van documenten. Met de Txtr iPhone-applicatie krijg je toegang tot documenten die je in de online opslagruimte van txtr.com hebt bewaard.

De app wordt op de iPad vooral gebruikt om ebooks te lezen, vooral omdat je er vrij makkelijk ePub-boeken met Adobe DRM-beveiliging mee kunt lezen. Zelf heeft Txtr een online winkel waar je meer dan 70.000 Engelse en Duitse boeken in ePub-formaat kunt aanschaffen, maar boeken die je via andere webshops hebt gekocht werken ook, zoals die van Bol.com.

Vanuit de app kun je boeken en documenten bekijken, door je collectie op txtr.com bladeren en boeken uit de shop lezen. Ook krijg je documenten te zien, die door je contactpersonen zijn gedeeld.

Downloaden: Txtr (gratis)

txtr reader

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2011, 20:57
Categorie Boeken
Onderwerpen afrika, documenten, ebook, facebook, google documenten, lancering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.