Lonely Planet-gids over New York tijdelijk gratis voor de iPhone

Lonely Planet's reisgids van de Amerikaanse stad New York is tot en met 14 december gratis beschikbaar. De reisgids bevat offline opgeslagen informatie, waardoor hij ook zonder mobiele internetverbinding bruikbaar is.

Lonely PlanetStaat er deze kerst een vakantie naar New York op de planning, dan is het misschien slim om de Lonely Planet-gids over de Amerikaanse stad te downloaden. Deze is namelijk tot en met 14 december gratis in de Lonely Planet-app beschikbaar. In de gids vind je interessante locaties verspreid over de stad, met onder andere foto’s, video’s en algemene informatie. De kaarten in de app worden opgeslagen op je iPhone, waardoor je geen internetverbinding nodig hebt om ze te bekijken.

De Lonely Island-app bevat tientallen reisgidsen, die je kunt aanschaffen voor €4,99 per stuk. Van een select aantal locaties in Londen en Parijs zijn er ook audiotours beschikbaar voor €2,39 per stuk.

De reisgidsen van Lonely Planet staan hoog aangeschreven. Op papier kwamen er eerder al honderden boekjes van de uitgever uit, om toeristen op weg te helpen in verschillende steden.

Downloaden: Lonely Planet Travel Guides (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2011, 15:05
Categorie Reizen
Onderwerpen gratis, lonely planet, reisgids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.