LogMeIn start met betatest voor iPhone: LogMeIn Ignition

LogMeIn gaat een iPhone-applicatie uitbrengen, waarmee je op afstand toegang krijgt tot je Mac of PC. De niet-publieke beta is inmiddels van start gegaan.

logmein ignitionLogMeIn, de dienst waarmee je op afstand toegang krijgt tot bestanden op je pc en Mac, gaat een iPhone-applicatie uitbrengen. De bedoeling is dat je daarmee je computer op kantoor of thuis kunt beheren, vanaf je iPhone.

Je kunt met LogMeIn Ignition verbinding maken met elke Mac of pc waarop de LogMeIn-software is geïnstalleerd. Op dit moment is er een niet-publieke bètatest gestart, waar ook iPhoneclub aan meedoet.

Als je LogMeIn Free, LogMeIn Pro of LogMeIn IT Reach op je computer hebt geïnstalleerd kun je straks gebruikmaken van LogMeIn Ignition op de iPhone. Met LogMeIn Ignition kun daarna je met één klik toegang krijgen tot je Mac of PC, op afstand bestanden beheren en de computer ook besturen. Zo kun je op afstand het toetsenbord vergrendelen, het scherm uitschakelen of de schermresolutie wijzigen. De mogelijkheden zijn voor Mac en PC wel verschillend: voor de Mac is alleen de Free-versie te gebruiken terwijl je voor de PC ook LogMeIn Pro tot je beschikking hebt, waarmee je bijvoorbeeld op afstand kunt printen en documenten kunt verslepen.

Als je toegang wilt krijgen tot de preview, kun je een poging doen via: LogMeIn.com/IgnitionPreview. Helaas lijkt het er niet op, dat je je kunt aanmelden en meteen al kunt deelnemen: je krijgt alleen een mededeling dat er contact met je zal worden opgenomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2008, 16:39
Categorie Diensten
Onderwerp logmein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.