Live Score Addicts: uitgebreide livestanden van voetbal op de iPad

Live Score Addicts is een nieuwe iPad-app waarmee je live wedstrijdverslagen en standen op de voet kan volgen middels pushberichten. De applicatie verzamelt ook video's van de voetbalwedstrijden en presenteert die.

Live Score Addicts duel overzichtPushberichten met livestanden en wedstrijdontwikkelingen van alle gangbare voetbalcompetities waaronder de Eredivisie, daarmee maakt de iPhone-app Live Score Addicts al een tijdje furore. Sinds een gloednieuwe update vandaag, is de toepassing ook geoptimaliseerd voor de iPad en word je ook op Apple’s tablet op de hoogte gehouden van doelpunten, gele en rode kaarten, wissels en de specialiteit: videosamenvattingen zodra die beschikbaar zijn.


Live Score Addicts te verspelen wedstrijdenHet is ongelooflijk hoe het elke keer lukt, maar Live Score Addicts weet al tijden lang vanuit allerlei krochten op onder andere YouTube videosamenvattingen van doelpunten, overtredingen en wedstrijden te vinden en die voor te leggen aan de gebruiker van de app. Dat betekent dat je soms Russisch commentaar hebt, een andere keer is een video binnen no-time weer van het internet gehaald. Hoe dan ook blijft de app hardnekkig bezig met het aandragen van videobeelden, zodat je de doelpunten niet hoeft te fantaseren.

Live Score Addicts wedstrijdverloopDe hooggewaardeerde app (gemiddeld 4,5 ster uit 74 beoordelingen in de App Store) biedt een duidelijk overzicht van de te spelen en reeds gespeelde wedstrijden in competities die je zelf aangeeft. Op een wedstrijdpagina aanbeland, zie je allerlei gegevens over de wedstrijd – al is het daarbij wel een beetje afhankelijk naar welke affiche je tuurt. Je ziet de vorm van de ploegen de afgelopen vijf wedstrijden, de gemiddelde leeftijd binnen de ploegen, het programma van de clubs en natuurlijk het wedstrijdverloop. Dat is keurig gescheiden naar de twee kanten van het scherm die staan voor de clubs, zodat je meteen ziet welke speler en actie op welke club van toepassing is. In het overzicht ontbreken alleen de assists van de doelpunten nog.

Live Score Addicts is geheel gratis. Het kost niks om te downloaden en ook voor het ontvangen van de pushberichten en het bekijken van de beelden, wordt geen geld gevraagd.

Downloaden: Live Score Addicts (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.