Law and Order komt naar iPhone en iPad

Law and Order komt naar iOS-platformen. Law and Order LA zal dit jaar nog op de iPhone en iPad verschijnen. Veel details zijn er nog niet over bekend, maar wel dat het ontwikkeld wordt door Telltale Studios.

Law-and-OrderLaw and Order is een televisieserie die al bijna vijftien jaar op zowel de Nederlandse als Amerikaanse televisie te zien is. De serie kent een groot aantal spin-offs en daar is de Los Angeles-versie de laatste van. Deze serie zag in 2010 het levenslicht en de serie zal komend jaar ook een iPhone-game krijgen.

Het spel zal voor zowel de iPhone als de iPad uitkomen en wordt ontwikkeld door Telltale Studios. Laatstgenoemde kennen we vooral van de Sam and Max-serie, Puzzle Agent, Back tot the Future en de nieuwe Monkey Island games. De studio is dus zeer bedreven in het point-and-click genre en zal van deze game ongetwijfeld ook een kunstwerkje maken.

Heel veel meer is er niet bekend over de titel. Het spel moet dit jaar nog verschijnen en zal waarschijnlijk in een episodische vorm verschijnen. Dat wil zeggen dat het spel in een aantal (meestal vijf) delen verschijnt, die tezamen een seizoen zullen vormen. Of de acteurs uit de serie, zoals Alfred Molina en Skeet Ulrich, ook hun medewerking verlenen is nog niet bekend, maar het zou toch leuk zijn als de acteurs hun uiterlijk aan de game verlenen, zodat het spel nog realistischer overkomt.

De informatie over Law & Order: LA is te lezen op Telltale’s blog. Telltale is al in de App Store aanwezig met de game Back to the Future Ep 1 HD (€5,49). Daar is onlangs Back to the Future Ep 2 HD bijgekomen. Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in grafische avonturengames met point-and-click-bediening. Je moet op ontdekking gaan en puzzels oplossen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2011, 22:51
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.