Karaoke op de iPhone met TuneWiki

TuneWiki is nu via Installer te installeren. Deze applicatie kan songteksten met de juiste timing laten zien, zodat je TuneWiki voor karaoke kunt gebruiken.

Tunewiki karaoke applicatieEen applicatie die al eerder verscheen, maar die nu ook beschikbaar is via Installer: de applicatie TuneWiki, die je “relatie met muziek verdiept met een voortdurend gesynchroniseerde stroom van lyrics”. Deze alternatieve muziekspeler voor de iPhone kan aan de hand van titel of artiest de juiste songtekst op de server opzoeken. TuneWiki laat op de juiste momenten de regels zien die je moet zingen, waardoor je het kunt gebruiken voor karaoke, op voorwaarde dat er informatie over de timing van de muziektrack beschikbaar is.


Ontbreekt die informatie, dan zul je handmatig moeten aangeven wanneer je de volgende tekstregel wilt zien. Daarbij maak je zelf een timing aan, die op de server wordt bewaard zodat andere gebruikers ervan kunnen profiteren. Ben je van mening dat de timing van een muziekstuk fout is, dan kun je ook correcties doorvoeren. De gebruikers maken daarbij een database aan van muziek met timing. Helaas voor onze Russische lezers; TuneWiki ondersteunt nog geen Cyrillische tekens in de namen van artiesten en muzieknummers. En het opslaan van een timing werkt alleen als je geregistreerde gebruiker bent. Hieronder een video van TuneWiki in actie:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 februari 2008 om 12:00
Onderwerp
Categorie
Diensten
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.