JouwAanbieding.nl maakt iPhone-applicatie met dagkoopjes

JouwAanbieding.nl heeft een iPhone-applicatie uitgebracht met dagaanbiedingen die slechts 24 uur geldig zijn. De applicatie toont dagelijks de aanbiedingen van 1dayfly, iBood en andere koopjes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

koopjesEerder kon je in de App Store al de applicatie Dagaanbiedingen Overzicht downloaden, een applicatie waarmee je de dagelijkse koopjes van 1dayfly, iBood, DagKnaller en soortgelijke websites kunt vinden. JouwAanbieding.nl besloot om ook zo’n applicatie te laten maken en verwerkte meteen de naam van de concurrent in de iPhone-applicatienaam: achter JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen Overzicht (de nieuwe app) zit dus een andere partij dan Dagaanbiedingen Overzicht (de reeds bestaande app). Daarnaast is er nog een andere applicatie met de naam Dagacties, die al sinds juni in de App Store staat.

Het idee is hetzelfde: in één overzicht krijg je alle dagaanbiedingen op een rijtje. Het zijn aanbiedingen die slechts 24 uur geldig zijn of zolang de voorraad strekt. Een pluspunt van JouwAanbieding.nl is dat je via de instellingen met schakelaars kunt aangeven welke websites je wel en niet wilt zien.

Downloaden: JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen Overzicht

dagaanbiedingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:33
Categorie Lifestyle
Onderwerpen aanbieding, kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.