iWork-apps krijgen iCloud-updates vanwege Mountain Lion

Apple's iWork-applicaties Keynote (presentaties), Pages (tekstverwerking) en Numbers (Excel-speadsheets) zijn onder handen genomen vanwege OS X Mountain Lion. De apps synchroniseren nu snel via iCloud.

iWork applicaties iPhone iPod touch iPadApple’s iWork-apps Pages, Numbers en Keynote hebben alledrie updates gekregen voor de iPhone, iPod touch en iPad waardoor ze via iCloud razendsnel kunnen synchroniseren tussen de platformen. De apps zijn nu zo ingericht dat wijzigingen in een document op de telefoon, ogenblikkelijk ook beschikbaar zijn op de Mac – en andersom. Naast de nieuwe OS X Mountain Lion systeemsoftware voor de Mac, heb je ook nieuwe versies van de toepassingen op de Mac nodig om de synchronisatie te laten plaatsvinden.

Voor de presentatie-app Keynote heb je daarom versie 5.2 nodig op de Mac. Het spreadsheet-programma Numbers werkt met de synchronisatiefunctie vanaf versie 2.2 en van tekstverwerker Pages heb je versie 4.2 nodig. Alle iPhone-apps zijn tegelijk geüpdatet naar versie 1.6.1.

De updates van de apps gaan vaak hand in hand met grote aankondigingen of updates van Apple’s hand. In maart dit jaar kregen Pages, Numbers en Keynotes gelijktijdig met de presentatie van de nieuwe iPad, de laatste grote updates. Die zorgde er onder andere voor dat je staaf- en cirkeldiagrammen in de documenten kan implementeren.

Downloaden:

  • Keynote (€7,99, universele app)
  • Pages (€7,99, universele app)
  • Numbers (€7,99, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2012, 19:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen iwork, keynote, numbers, pages

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.