iTeleport: Jaadu VNC-applicatie tijdelijk voor half geld

iTeleport: Jaadu VNC is momenteel voor half geld verkrijgbaar. Met deze app kun je je iPhone of iPad op afstand bedienen.

iteleport jaadu vncDe VNC-applicatie iTeleport: Jaadu VNC is momenteel in de aanbieding voor €7,99 en dat betekent een korting van 50% op de normale prijs. Je hebt nog tot 25 januari a.s. om te beslissen of deze vorm van ‘teleportatie’ iets voor jou is. iTeleport is een app waarmee je verbinding kunt maken met je computer thuis of op het werk, ook als deze aan de andere kant van de wereld staat. Je hebt via de app controle over de muis en het toetsenbord en je krijgt een goed overzicht van je computerscherm, ongeacht de resolutie.

Naast deze app iTeleport: Jaadu VNC (een universele app, dus ook voor de iPad) is er ook nog iTeleport voor iPad, met soortgelijke functionaliteit. Ook deze app is momenteel voor half geld te downloaden. Volgens de ontwikkelaars is iTeleport de enige applicatie met volledig automatische setup bij lokaal gebruik en bij verbinding vanaf een willekeurige plek ter wereld. Het is geschikt voor Mac, Windows en andere platformen.

iteleport macEΓ©n van de toepassingsmogelijkheden is om Flash op de iPhone te kunnen bekijken. Je kunt zelfs Farmville en andere Flash-games spelen op je iPhone. Je hebt overal toegang ott bestanden op je computer, kun je mediaspeler overal in huis bedienen, of je iPhone gebruiken als draadloze touchpad en draadloos toetsenbord. Bekende toetscombinaties als Ctrl-Alt-Del worden ook ondersteund. En je kunt iTeleport ook zonder internetverbinding gebruiken, als je bijvoorbeeld lokaal je laptop gebruikt voor een presentatie en de iPhone daarnaast wil gebruiken om sprekersnotities te lezen of naar de volgende slide te bladeren.

Met de gratis app iTeleport Connect for Mac & Windows breng je zonder problemen de verbinding tot stand. Op www.iTeleportMobile.com lees je meer.

Downloaden: iTeleport Jaadu VNC for iPhone (€7,99 – universeel)

Ook verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 12:02
Categorie Diensten
Onderwerp vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.