Agile Messenger HD voor iPad gelanceerd

Agile Messenger is in een versie voor de iPad gelanceerd. Agile Messenger HD is verkrijgbaar in Pro- en Lite-versie en ondersteunt Facebook, Yahoo, MSN/Live Messenger, Google Talk, ICQ en meer.

agile messengerOp de iPad kun je vanaf nu Agile Messenger HD installeren, een geoptimaliseerde messenger-applicatie die meerdere chatnetwerken aankan. Agile Messenger HD is verkrijgbaar in een Pro- en Lite-versie. Bij de Lite-versie heb je alleen toegang tot Facebook, met de optie om toegang tot andere netwerken te kopen binnen de app. De Pro-versie geeft toegang tot alle chatnetwerken, waaronder Facebook, Yahoo, MSN/Live Messenger, Google Talk en ICQ. In beide gevallen krijg je push notificaties als er een nieuw bericht binnenkomt. Ook kun je audiobestanden en foto’s met je bericht meesturen.

agile messenger ipadOpvallend is dat de iPad-versie van deze app met een prijskaartje van €2,39 vrij goedkoop is. Sinds 2009 bestaat er al een iPhone-versie van de app, die €7,99 kost. In plaats van een 1-op-1-vertaling van iPhone- naar iPad-applicatie heeft het bedrijf achter Agile Messenger ervoor gekozen om de tijd te nemen om een geoptimaliseerde app voor de iPad te maken. In de app kun je bijvoorbeeld zelf de achtergrondafbeelding kiezen.

Downloaden:

Ook verkrijgbaar: Agile Messenger with Push voor iPhone (7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 8:24
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.