iStorage – Nieuwe applicatie voor iPhone als File Manager (App Store)

iStorage is de zoveelste applicatie om je iPhone als file manager te gebruiken, maar iStorage heeft een aantal zeer handige functies die bij andere applicaties ontbreken.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

istorage1Er zijn al een aantal applicaties in de App Store die het mogelijk maken om je iPhone als file manager te gebruiken, maar iStorage onderscheidt zich met een aantal handige features van de rest. Je kunt met iStorage niet alleen verbinding met je PC of Mac maken, maar ook met je website door middel van FTP, of met je MobileMe iDisk. Met iStorage kun je dus bestanden downloaden, maar uploaden naar je website is ook mogelijk. iStorage ondersteunt meerdere accounts, waarvan er maximaal zes tegelijkertijd te gebruiken zijn.

Andere handige functies zijn dat je bestanden ook vanuit de applicatie zelf al kan verplaatsen of hernoemen, wat bij de meeste andere applicaties alleen vanaf de computer mogelijk is. iStorage kan bijna alle bestanden (fullscreen) tonen, zoals Microsoft Office-bestanden, iWork-bestanden, PDF’s, webpagina’s, afbeeldingen, en meer. Bij films en muziek moet de iPhone het bestandsformaat zelf al ondersteunen, anders kun je het niet openen. Tekstbestanden zijn zelfs vanaf de iPhone te wijzigen, waaronder source-code.

iStorage heeft een geïntegreerde webbrowser, inclusief bookmarks, waarbij het mogelijk is om maximaal tien bestanden tegelijkertijd van het internet te downloaden. In de downloadmanager van de applicatie zie je de voortgang en snelheid, en ook pauzeren is mogelijk.

iStorage werkt met Mac OS X, Windows XP SP3, Windows Vista, en Linux.
Door de talloze functies en de lage prijs van €4,99 wint iStorage het zeker van al zijn concurrenten. Ga direct naar de App Store.

Alternatieven zijn o.a. Files, Air Sharing, DataCase, Mobile Finder, en FileMagnet.

Via: iStorage

Tipgever: Noud

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 14:48
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.