Zo gebruik je iRinger (Windows) en Cycorder krijgt update

iRinger is gratis software voor Windows om eenvoudig ringtones te creëren. Met Cycorder was het al langer mogelijk om te filmen, maar nu ook met geluid.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Waarom Apple het ons iedere keer zo lastig maakt, vragen velen zich af. Wanneer je in iTunes ringtones wilt maken, moet je ze per se via de iTunes Store gekocht hebben. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Ook om te filmen hebben we tot nu toe iedere keer applicaties uit Installer of Cydia nodig gehad. Voor beide problemen is er een oplossing: iRinger om ringtones te maken en Cycorder voor het maken van videofilmpjes.

Windows-gebruikers kunnen met de gratis software iRinger eenvoudig ringtones maken, door een geluidsbestand te importeren, effecten toe te voegen en het weer te exporteren. Vervolgens kun je dit bestand via iTunes met je iPhone synchroniseren, of het via SSH op je iPhone zetten.

In iRinger kun je niet alleen geluidsbestanden inladen, maar ook filmpjes om vervolgens alleen het geluid ervan te exporteren. Ook kun je direct geluid uit filmpjes van YouTube inladen, om er vervolgens een ringtone van te maken. Je kunt de lengte zelf bepalen en wanneer je wilt kun je fade in en -out effecten gebruiken. Stukken herhalen of omgekeerd afspelen is ook mogelijk, alleen kan een ringtone natuurlijk niet te lang duren.

Downloaden: iRinger (gratis, ook voor iPhone 3G, geen jailbreak vereist)

Cycorder is een applicatie afkomstig van de maker van Cydia, waarmee het al langer mogelijk was om te filmen. Een voordeel van Cycorder ten opzichte van de betaalde iPhone Video Recorder is dat de compressie al tijdens het filmen plaatsvindt en niet pas daarna. In de laatste update is er bijgekomen dat hij ook geluid opneemt, waardoor je filmpje nu niet alleen meer uit beeld bestaat.

Installeren via: Cydia (gratis, jailbreak vereist)

Via: NirmalTV

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2018, 13:44
Categorie Diensten
Onderwerpen bellen, filmen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.