iPhone-spel Oh! Edo Towns van Kairosoft tijdelijk in prijs gehalveerd

De game Oh! Edo Towns! van Kairosoft is tijdelijk in prijs gehalveerd. De iPhone-game laat je een dorp in de Japanse Edo-periode bouwen.

Oh! Edo TownsOh! Edo Towns, een game van de bekende ontwikkelaar Kairosoft, is tijdelijk in prijs gehalveerd. In het spel moet je ervoor zorgen dat jouw oud-Japanse dorp zo efficiënt mogelijk in elkaar steekt en winst maakt. De game is een kijkje waard, al is het maar omdat Kairosoft eerder een grote hit neerzette met het simulatiespel Game Dev Story. Oh! Edo Towns lijkt qua spelsysteem erg op deze titel.

De spellen van Kairosoft laten je altijd een bepaald bedrijf, gebouw of team leiden. Zo moest je in Game Dev Story een spelontwikkelstudio begeleiden en zette Grand Prix Story je aan het hoofd van een raceteam. Oh! Edo Towns zet je als burgermeester van een dorp in de Japanse Edo-periode in de machtigste positie tot nu toe.

Hoe lang Oh! Edo Towns precies in prijs verlaagd zal blijven is nog niet duidelijk. Een eerdere aanbieding van Kairosoft duurde iets langer dan een week.

Downloaden: Oh! Edo Towns (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 21:19
Categorie Games
Onderwerp kairosoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.