iPhone-feit wint wedstrijd van iFacts

De lancering van de iPhone op 27 juni 2007 bleek nog niet in de database van iFacts opgenomen. Dit feitje heeft daarom de wedstrijd van iFacts gewonnen.

ifactsDe makers van de iPhone applicatie iFacts (Paul van Dijk/CirkelSoft en Stephan Osseweijer/Sossie) schreven twee weken geleden een prijsvraag uit. Het ging erom een datum gebonden feitje in te sturen die nog niet in de database van iFacts was opgenomen. Voor de winnaar was er de nieuwe iPod Shuffle te winnen. Afgelopen vrijdag liep de wedstrijd af en inmiddels is de winnaar bekend. Omdat de applicatie al enorm veel feiten bevat, bleek het niet makkelijk om nog iets nieuws te verzinnen. Maar Dirk Luijten is erin geslaagd: de lancering van de iPhone op 29 juni 2007 stond namelijk nog niet in de database van iFacts.


Dirk wint daarom de iPod shuffle en kan zijn feitje in de toekomstige versie iFacts 3.0 aantreffen. De zes beste inzendingen zijn gecontroleerd op juistheid, maar dat zal bij de inzending van Dirk niet echt moeilijk zijn geweest. iFacts 3.0 zal verder worden uitgebreid met een Engelstalige feitendatabase, die meer dan 90.000 extra items bevat.

Niet gewonnen? Niet getreurd: we gaan weer promocodes weggeven! Tussen vanmiddag 15:00 en 21:00 uur kun je via ons Twitter-account iPhoneclubNL weer gratis promocodes vinden. Omdat de meeste mensen op hun werk zitten en geen iTunes bij de hand hebben (of niet op de juiste App Store zijn ingelogd) hebben we het weggeven iets later op de dag ingepland. Een eigen Twitter-account is niet nodig, iedereen kan zonder inloggen de berichten raadplegen op iPhoneclubNL. Voor de nieuwkomers: de codes werken eenmalig en zijn alleen geschikt voor de Amerikaanse App Store (dat hebben wij niet bedacht, dat is een beperking die Apple zo heeft ingesteld).

iFacts is natuurlijk ook gewoon te koop via de App Store (€1,5)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 mei 2009 om 12:32
Categorie
Diensten
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.