iPhone-bestandsmanager FileApp Pro bij de lancering gratis

FileApp Pro is een nieuwe, maar tegelijk oude applicatie waarmee je bestanden kunt beheren. Het gaat om bestanden die op de desktop staan en die je op afstand kunt benaderen.

fileapp proFileApp Pro is een oude, maar tegelijkertijd nieuwe applicatie waarmee je bestanden en documenten op de iPhone kunt beheren. De Pro-versie van FileApp is de eerste twee weken na de lancering gratis. Daarnaast is er een gratis applicatie FileApp (zonder de toevoeging Pro) die voorheen FileAid heette en ook in de toekomst gratis blijft. Wie niet weet welke van de twee te kiezen kan dus het beste gewoon FileApp Pro nemen. Die bevat bovenop de basisfunctionaliteit een hoop extra bewerkingen, zoals bestanden hernoemen en kopiëren, meerdere bestanden selecteren en tekstbestanden aanmaken.


Zoals al aangegeven is FileApp Pro een bestandsmanager. Je kunt alle standaard bewerkingen voor bestanden doen, zoals wissen en via e-mail verzenden, nieuwe tekstbestanden en mappen aanmaken. Je kunt zelfs tekstbestanden (in .txt-formaat) bewerken. Let wel: dit zijn bestanden die op je desktopcomputer staan. Windows XP/Vista/7, Mac OS X (Tiger, Leopard, Snow Leopard) en Linux (GNOME en KDE) worden ondersteund.

fileappFileApp Pro kan ook bestanden lezen: PDF, Microsoft Office, diverse afbeeldingsformaten, audio- en video-formaten en HTML-bestanden zijn onder andere geschikt. Je kunt ook ZIP-bestanden inkijken of bestanden van iWork en OpenDocuments lezen. Zelfs stripboeken in Comic Book Archive-formaat (.cbz) worden ondersteund. Naar keuze laat je de bestanden in alfabetische volgorde, op bestandstype, op mapnaam of op datum sorteren. Voor het overzetten van de bestanden maak je gebruik van FTP (via een draadloos netwerk). Om je vertrouwelijke documenten te beschermen kun je een pincode instellen die bij het opstarten van FileApp vereist is.

Je kunt met deze applicatie niet op afstand je desktopcomputer bedienen. Daarvoor is onlangs een andere handige app verschenen: TeamViewer.

Downloaden: FileApp Pro (ter introductie gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 maart 2010 om 21:45
Categorie
Zakelijk
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.