Bank Run: bloedstollende interactieve game op de iPhone

Bank Run is een bloedstollende schietgame, waarbij je ontdekt dat je werkgever (een internationale bank) je wil vermoorden. Je weet niet wat er aan de hand is, maar er resteert nog maar één ding overleven. Bank Run is een interactieve game met echte filmbeelden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bank run iphoneJe bent Evan en je hebt een saaie baan bij een internationale bank. Op een dag word je wakker en zit je vastgebonden aan een stoel. Een oudere man met een golfclub buigt zich over je heen: hij wil weten waar bestanden zijn gebleven, maar jij weet van niets. Dan zwaait hij met zijn golfclub en heeft het daarbij op je hoofd gemunt. Hoe ontsnap je dan? Dat is het verhaal van Bank Run, een interactieve game met echte videofragmenten.

Online kun je op www.bankrungame.com al een voorproefje krijgen wat de game inhoudt. Bestaat de bankwereld werkelijk uit een stelletje boeven? Het lijkt er wel op als je Bank Run speelt. In de game wordt je omgeven door geheim agenten en moordlustige bankiers. Het kan iedereen gebeuren: opeens ontdek je dat je werkgever je grootste vijand is geworden. Je weet niet meer wie je kunt vertrouwen. Ze willen je vermoorden, maar waarom? En hoe ontsnap je? Het eerste gedeelte van Bank Run kun je online spelen. Daarna ga je verder in de iPhone-game, die €1,59 kost.

bank run scene

Bank Run is gemaakt door SilkTricky, een digitaal bureau dat eerder de interactieve film The Outbreak uitbracht. Daarin kwamen zombies en veel bloed voor. In Bank Run denkt oprichter Chris Lund dat ze nog wel een stap verder kunnen gaan. De game is gefilmd met echte acteurs, dankzij een behoorlijk budget.

De iPhone-game bevat het tweede deel van het avontuur. Daarnaast zitten er nog een paar arcade-schietgames in.

Downloaden: Bank Run (€1,59)

Tipgever: Ralph

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2010, 12:00
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.