iPhone-app Pulse krijgt integratie met leesdienst Readability

De leesdient Readability zit vanaf vandaag verwerkt in de iPhone-app Pulse. Hierdoor kun je al jouw opgeslagen artikelen vanuit de app lezen. Readability laat je artikelen van sites opslaan en omvormen naar een makkelijk leesbaar formaat.

Pulse ReadabilityDe iPhone-app Pulse is vandaag een samenwerking aangegaan met de leesdienst Readability. Hierdoor is het mogelijk om vanuit de Pulse-app voortaan je leeslijst van Readability te bekijken. De verandering is op de servers van Pulse gemaakt, wat betekent dat je de app niet hoeft te updaten. De toevoeging zorgt ervoor dat Readability-gebruikers hun opgeslagen artikelen vanuit een iPhone-app kunnen lezen.

Readability is een dienst waarmee je lange artikelen op een website kunt opslaan om later terug te lezen. Hierbij worden de artikelen ontdaan van de layout van de website en in een standaard opmaak gegoten. De dienst doet erg denken aan de iPhone-app Instapaper. Apple voegde de vergelijkbare functie Safari Reader toe in iOS 5.

Om je Readability-artikelen te bekijken in de Pulse-app hoef je alleen maar de dienst toe te voegen als een nieuwsbron in de app. Daarna kun je jouw accountinformatie invoeren en worden je opgeslagen artikelen als een aparte feed in Pulse getoond.

Downloaden: Pulse (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2012, 17:31
Categorie Nieuws
Onderwerp readability

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.