iPad-versie Squids komt ‘over een paar weken’ uit

Volgens ontwikkelaar The Game Bakers komt Squids over een paar weken uit voor de iPad. Het spel werd voor de iPhone zeer goed ontvangen
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Squids iPhoneHet iPhone-spel Squids zal over enkele weken op de iPad verschijnen. Dit liet ontwikkelaar The Game Bakers weten in een e-mail aan iPadclub. De iPad-versie van de game stond al langer op de planning, maar wanneer deze ongeveer uit zou komen was nog niet duidelijk. Squids werd na zijn lancering voor de iPhone goed ontvangen. We namen het spel zelfs mee in een lijst met onmisbare games voor elke iPhone-bezitter.

PR-manager Anne-Julie Pachurka verklaart het volgende in een e-mail:

De iPad-versie moet binnen een paar weken uitkomen. Daarna volgt de multiplayer-modus, die hopelijk in het begin van 2012 klaar is voor lancering. Tot dan hebben we een aantal verrassingen voorbereid om het wachten makkelijker te maken.

De multiplayer-modus van Squids doet volgens de ontwikkelaar denken aan die van bijvoorbeeld Wordfeud. Spelers kunnen na het afronden van hun beurt het spel weer afsluiten, om op een later moment terug te keren en te zien wat een tegenstander heeft gedaan.

Squids is een strategisch spel waarbij je met inktvissen tegen je tegenstanders moet beuken. Door levels bijvoorbeeld in een aantal beurten op te lossen verdien je sterren. Squids combineert strategie met toegankelijke besturing, waardoor het spel aanvoelt als een mengeling van Angry Birds en een strategische RPG.

Downloaden: Squids (€0,79, iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2011, 19:22
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.