Interpolis Schadehulp biedt hulp bij schade en diefstal

Interpolisbrengt met hun eerste applicatie Interpolis Schadehulp een nieuwe tool om tijdens pech naast de weg of schade aan bijvoorbeeld uw auto de juiste informatie bij de hand te hebben. Interpolis biedt hulp.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Interpolis schadehulp op de iPhoneInterpolis brengt met hun eerste applicatie Interpolis Schadehulp een nieuwe tool om tijdens pech naast de weg of schade aan bijvoorbeeld je auto de juiste informatie bij de hand te hebben. Bel via de applicatie de juiste personen voor informatie of om hulpdiensten in te schakelen. Je kunt ook schade en diefstal via de applicatie melden middels foto’s en locatiebepaling. Of gebruik de applicatie als zaklamp en krijg tips om preventie van schade en diefstal te beperken.


Om het melden van schade of diefstal makkelijker te maken hebben klanten van Interpolis de mogelijkheid om hun gegevens alvast in te vullen. Mocht er iets gebeuren en er wordt contact gezocht met Interpolis dan heeft deze direct alle gegevens bij de hand. Via de applicatie kunnen ook de dichtsbijzijnde locaties gevonden worden om de schade te repareren.

Niet alleen kan er direct hulp van anderen ingeroepen worden, ook kan vanuit de applicatie het laatste weer en verkeer bekeken worden. Dit natuurlijk met de gedachte dat een gewaarschuwd mens voor twee telt. De Interpolis Schadehulp is ook te gebruiken als je geen verzekering hebt bij Interpolis. Direct schademelden is alleen dan niet mogelijk, maar krijg je een e-mail met de gegevens waarmee je jezelf aangemeld hebt. Deze kun je zelf dan doorgeven aan je eigen verzekeringsmaatschappij.

Downloaden: Interpolis Schadehulp (gratis)
Tipgever: appsstore.nl

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.