Inspiration Set: 55 sjablonen voor Pages-documenten op de iPhone

Inspiration Set is een app die 55 nieuwe templates (sjablonen) voor Pages bevat, geoptimaliseerd voor iPhone en iPad. Hiermee geef je je documenten een professionele opmaak.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

inspiration set iphoneDe Pages-applicatie van Apple is onlangs aangepast voor de iPhone. Je kunt er teksten mee schrijven, maar Pages kan veel meer: het is een desktop publishing-pakket waarmee je mooi opgemaakte brochures, flyers, visitekaartjes, enveloppen en uitnodigingen kunt ontwerpen. Om je op weg te helpen levert Apple een stapel sjablonen (templates) mee. Maar wie al wat langer Pages gebruikt, zal de standaardsjablonen van Apple inmiddels kunnen dromen. Inspiration Set breidt het aantal sjablonen met 55 stuks uit.

Je hebt de keuze uit flyers, brochures, briefkaarten en uitnodigingen, soms met 4 verschillende vervolgpagina’s. Elk sjabloon is ontworpen met oog voor detail en is meteen te gebruiken. Je vervangt het lettertype, past de plaatsing van de tekstblokken aan en kiest eventueel een andere kleur.

inspiration-set iphoneAlle sjablonen zijn beschikbaar in de formaten A4 (210 x 297 mm) en US Letter (8½ x 11 inch), behalve de sjablonen voor enveloppen, visitekaartjes en andere specifieke formaten. Je kunt de objecten in Inspiration Set voorzien van een andere kleur, je kunt je eigen tekst intypen, tekstblokken verwijderen of het lettertype veranderen. Om te kunnen gebruiken heb je Pages voor iOS (€7,99) nodig. Na het kiezen van een sjabloon geef je aan dat je in Pages wilt openen.

Downloaden: Inspiration Set for iOS (€1,59 – universeel)
Ook genoemd: Pages (€7,99 – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 9:32
Categorieën Productiviteit, Uncategorized
Onderwerpen inspiratie, pages, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.