Infinity Blade II voor de iPad verschenen

Char Entertainment heeft Infinity Blade II uitgebracht voor de iPad en iPad 2. Infinity Blade maakt volmondig gebruik van de A5-processor, waardoor de game er zeer fraai uitziet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade IIHet vervolg op de bekende iPad-game Infinity Blade is in de App Store verschenen. Spelers moeten in Infinity Blade II zich door een serie vijanden heen vechten door zwaardbewegingen op het iPhone-scherm na te doen om te slaan en te pareren. Ook kun je vijandelijke klappen te blokkeren of ontwijken met een zijstap. Volgens Apple is Infinity Blade II een perfect voorbeeld van de mogelijkheden van de A5-processor in de iPad 2 en iPhone 4S.

Infinity Blade II bouwt voort op het einde van het eerste deel. De God King is verslagen, maar veel dingen zijn nog niet duidelijk. De jonge held Siris trekt er op uit om er achter te komen wat er nu eigenlijk achter de Infinity Blade schuilt en wie de Deathless zijn.

Gevechten zijn in essentie hetzelfde gebleven, maar de introductie van drie gevechtsstijlen moet voor de nodige variatie zorgen. Zo kunnen spelers nu twee wapens tegelijkertijd gebruiken, of een groot wapen met twee handen vasthouden. Als derde optie is er de zwaard-en-schild-stijl, die ook al in Infinity Blade te gebruiken was.

Dat Infinity Blade II er grafisch indrukwekkend uit ziet, bleek wel bij de presentatie van de iPhone 4S. Het spel maakt zeer goed gebruik van de A5-processor die te vinden is in de iPad 2 en iPhone 4S. Je kunt de game ook spelen op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad en iPod touch derde en vierde generatie. Reken er alleen niet op dat de game op deze platformen er zo mooi zal uitzien als op de iPhone 4S en iPad 2. Infinity Blade II is een universele app, wat betekent dat je hem na aanschaf op volle resolutie kunt spelen op je iPad en je iPhone.

Downloaden: Infinity Blade II (€5,49)

Een aantal spelers melden problemen met het opslaan van hun voortgang in de game. Wij vermoeden dat een toekomstige update van het spel dit probleem zal oplossen. Wil je geen risico lopen, dan raden wij je aan om deze update af te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2011, 19:59
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.