Infinity Blade II voegt multiplayer-modus ClashMob toe in forse update

Infinity Blade II heeft na een forse update een nieuwe multiplayer-modus. In ClashMob werk je samen met meerdere andere spelers om een gigantisch monster te vellen.

Infinity Blade II ClashMobEen update voor Infinity Blade II zorgt ervoor dat je samen met vrienden monsters kunt proberen te vellen. De nieuwe spelmodus ClashMob laat je een poging wagen om zoveel mogelijk schade te doen tegen een gigantisch wezen, waarna andere spelers ook een poging mogen wagen. Heeft je groep het monster dood, dan krijg je een beloning gebaseerd op het aantal vrienden die het spel ook spelen en hoe vaak je hebt meegevochten.

ClashMob-missies zijn tijdsgebonden. Wil je er aan één meedoen, dan kun je dit in de app laten weten. De eerstvolgende zal aan het einde van de dag plaatsvinden.

Door je vrienden toe te voegen in MyMob, geeft ClashMob je een grotere beloning wanneer je een missie succesvol afrondt. Om je vrienden te vinden moet je wel de game met Facebook koppelen. Je kunt de nieuwe modus ook zonder vrienden spelen: kies je ervoor om een monster aan te vallen, dan werk je in de eerste plaats samen met vreemdelingen. Epic Games belooft dat er regelmatig nieuwe uitdagingen worden toegevoegd in de spelmodus.

De éénspelermodus van Infinity Blade II is ook uitgebreid met de update. Zo is er nu een edelstenensmidse om zelf stenen te maken en kun je een nieuwe wapens en uitrusting in het spel vinden. Ook is de game geoptimaliseerd voor iOS 5.1.

In de update-omschrijving wordt ook al een tipje van de sluier voor de volgende update opgelicht. Epic Games belooft dat er een uitgebreide singleplayer-campagne wordt toegevoegd, met nieuwe uitdagingen, vijanden en objecten.

Downloaden: Infinity Blade II (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2012, 11:46
Categorie Games
Onderwerpen game, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.