iMockups voor iPad: wireframes ontwerpen voor websites en apps

iMockups is een app die vanwege Labour Day met 70 procent korting wordt aangeboden. Het is volgens de makers de laagste prijs ooit. In plaats van €5,49 betaal je €2,39 (dat levert niet exact een korting van exact 70 procent op, maar dat mag de pret niet drukken). iMockups voor iPad is een app waarmee […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

imockups icooniMockups is een app die vanwege Labour Day met 70 procent korting wordt aangeboden. Het is volgens de makers de laagste prijs ooit. In plaats van €5,49 betaal je €2,39 (dat levert niet exact een korting van exact 70 procent op, maar dat mag de pret niet drukken). iMockups voor iPad is een app waarmee je mockups en wireframes kunt maken voor je website of iPhone/iPad-app. Zit je op een terras en krijg je opeens een geweldig idee voor een app, dan kun je dat met iMockups verder uitwerken. De app maakt optimaal gebruik van het touchscreen van de iPad. Handig voor creatieve professionals.

imockups ipadJe kunt gebruik maken van de standaard al aanwezige controls voor websites en apps. Door een mockup te maken kun je feedback vragen, ideeën overdragen en zorgen dat anderen snappen wat je bedoelt. Hulplijntjes zorgen ervoor dat alles mooi is uitgelijnd en dat je sneller kunt werken. Ben je klaar, dan stuur je je project via e-mail naar een collega. Je kunt ook exporteren als PNG-afbeelding of naar Balsamiq’s BMML-formaat.

Downloaden: iMockups (tijdelijk €2,39 normaal €5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2012, 13:56
Categorie Uncategorized
Onderwerp mockup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.