Poster: WordPress-blogs bewerken met nieuwe iPad-app

Poster is een nieuwe WordPress-editor waarmee je berichten op je WordPress-blog kunt publiceren. Bijzonder zijn Dropbox- en Markdown-ondersteuning.

poster icoonPoster is een nieuwe iPad-app waarmee je je WordPress-blogs kunt beheren. De app maakt het makkelijk om snel een berichtje te publiceren. Het werkt bij zelfgehoste blogs en bij blogs die via WordPress.com worden gehost. Belangrijkste voordelen ten opzichte van de standaard WordPress-app: er is gezorgd voor Dropbox-integratie en je kunt de opmaaktaal Markdown gebruiken. In de app kun je previews zien van artikelen die met Markdown-opmaak zijn voorbereid. Ze worden automatisch omgezet naar HTML wanneer je het artikel publiceert. De Dropbox-integratie houdt in dat je snel nieuwe artikelen kunt publiceren door tekst- of HTML-bestanden vanuit je Drobox-account te selecteren.

Je kunt dus met een teksteditor naar keuze een artikel voorbereiden en opslaan naar Dropbox en pas daarna besluiten of je het op je WordPress-blog gaat publiceren. Poster ondersteunt TouchExpander, ondersteunt post-formaten en custom-fields en geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen tussen accounts. De integratie met andere apps is iets wat je bij de officiële WordPress-app ook veel minder goed ziet uitgewerkt.

Downloaden: Poster (€2,99)

poster weblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2012, 13:46
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.