Ilium Software mag nog geen iPhone-software uitbrengen

Ilium Software wacht al meer dan twee weken op bericht van Apple. Ze leverden hun applicaties eWallet en List Pro op tijd in voor de App Store, maar beide applicaties zijn nog steeds niet in de App Store verschenen.

ewalletIlium Software is teleurgesteld: ze hebben twee populaire applicaties aangepast voor de iPhone, volgden de regels van Apple en meldden de applicaties op tijd aan om er tijdens de lancering van de App Store bij te zijn. Maar intussen zijn eWallet en ListPro nog steeds niet in de App Store verschenen. Volgens Ilium-woordvoerster Ellen Craw staat eWallet nu al meer dan twee weken in de wachtlijst, zonder dat Apple aangeeft wat er aan de hand is en wanneer de applicatie zal worden toegevoegd.


Nu is Ilium Software niet zomaar een ontwikkelaar die op de iPhone-ontwikkeltrein springt: ze bestaan al 11 jaar, hebben al heel wat prijzen gewonnen en maken twee van de populairste applicaties voor Palm OS en Windows Mobile. Daarnaast hebben ze een reeks andere gratis en betaalde applicaties in hun assortiment. Trouwe gebruikers leven op de Ilium-blog met de ontwikkelaars mee. Misschien had Ilium Software meer kans gehad als ze eerst een zaklamp-applicatie voor de iPhone hadden uitgebracht, schrijft één van hen. Concurrent SplashData heeft al wel een wachtwoordprogramma met de naam SplashID uitgebracht, die al wel in de App Store verkrijgbaar is.

Update: inmiddels is eWallet wel verkrijgbaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 juli 2008 om 15:45
Categorie
Diensten
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.