iKenteken en Codefinder voortaan gratis

De Nederlandse ontwikkelaar Data Supply heeft de applicaties iKenteken en Codefinder gratis gemaakt. Bij iKenteken zijn ook wat updates doorgevoerd.

ikentekenDe Nederlandse ontwikkelaar Data Supply is druk bezig met een nieuwe versie 2.0 van Fitness Pro, een sportapplicatie die je gratis uit de App Store kunt downloaden. Ondertussen hebben ze ook nog tijd gehad om aan updates van twee andere applicaties te werken: iKenteken en Codefinder. iKenteken is een applicatie waarmee je aan de hand van het kenteken de RDW-gegevens kunt opvragen en de motorrijtuigenbelasting kunt berekenen. De applicatie is voortaan gratis en heeft diverse verbeteringen gekregen sinds versie 1.1: het invoeren van kentekens is sterk verbeterd, je kunt een historie en een favorietenlijst van ingevoerde kentekens bekijken en de snelheid bij het ophalen van kentekens is verbeterd.

Ook zijn de belastingprijzen bijgewerkt voor 2010 en zijn er grafische verbeteringen en bugfixes doorgevoerd. Bij de game Codefinder zijn geen verbeteringen doorgevoerd: deze game staat al sinds oktober 2008 ongewijzigd in de App Store. Nieuw is wel dat de game voortaan gratis te downloaden is. Codefinder is in feite Master Mind, maar dan op de iPhone.

Downloaden: iKenteken (gratis) en Codefinder (gratis)

ikenteken codefinder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 17:45
Categorieën Games, Naslagwerken
Onderwerpen data, kenteken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.