iAno, een geslaagde touchscreen iPhone-piano

iAno is een virtuele piano voor de met goede geluidssamples waardoor het typisch zo'n applicatie is die je aan je vrienden laat zien om te demonstreren wat de iPhone zoal kan.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iano, virtuele piano voor de iPhoneSoms zijn er van die applicaties, waarbij je meteen weet dat ze bijzonder zijn. Applicaties die je aan je vrienden laat zien, omdat ze gewoon ongelooflijk cool zijn. Neem nu iAno, een virtuele piano waarmee je op het iPhone-scherm daadwerkelijk piano kunt spelen. Probeer het uit en je bent verkocht, zelfs als je niet zo muzikaal bent. iAno werkt op een vergelijkbare manier als Pocket Guitar, de virtuele gitaar voor de iPhone. Je moet er wel een jailbreak voor uitvoeren.

Achter elke toets van iAno zit een geluidssample. Je hebt steeds één octaaf tot je beschikking, maar met de pijlen boven de toetsen kun je naar een ander octaaf gaan (er zijn vier beschikbaar). Maximaal vijf toetsen kun je gelijktijdig aanslaan en daarbij zie je daadwerkelijk iets aan de toetsen op het scherm veranderen, al voel je geen fysieke feedback.

Probeer de demo uit of kijk naar de video. Installeren kan door het toevoegen van de veelgebruikte repository http://modmyifone.com/installer.xml in de Installer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2008, 22:13
Categorie Diensten
Onderwerpen muziek, muziek maken, piano, touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.