PocketGuitar: mini-gitaar voor de iPhone

PocketGuitar is een virtuele gitaar op de iPhone. Als je Guitar Hero gewend bent is het nog behelpen, maar er wordt hard gewerkt aan meer functies. De snaren op het scherm zijn alles wat je nodig hebt.

Pocket GuitarLekker jammen met die iPhone! Waarom een fullsize gitaar meeslepen naar je kampvuur als je met de iPhone al een bijna echte gitaar op zak hebt? PocketGuitar is een applicatie van Shinya Kasatani die er meteen op het eerste gezicht al uitziet als iets wat je als muziekfreak zeker moet uitproberen. PocketGuitar is geschikt voor iPhone en iPod touch en is te installeren via Installer.app (gebruik dan als source de URL http://podmap.net/app). Op het scherm zie je de snaren van een virtuele gitaar, waarop je realistisch (nou ja, voorzover dat mogelijk is) muziek kunt maken. Als je Guitar Hero gewend bent is het nog wel behelpen.


Maar de ontwikkelaar heeft aangegeven dat er al wordt gewerkt aan een nieuwe versie, met luidere bas en meer effecten. In onderstaand filmpje zie je Pocket Guitar in actie. Pretty impressive, huh? Je kunt Pocket Guitar installeren via Installer.app door het toevoegen van de source http://podmap.net/apps.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Met dank aan Michel!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 januari 2008 om 19:41
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.