Hype Reflect: zie live je HTML5-creatie op iPhone en iPad

Hype Reflect is een app die samenwerkt met Hype 2, en je gemaakte HTML5-projecten op je iDevice laat zien terwijl je er aan werkt.

Hype ReflectDe makers van Hype 2, een Mac-programma waarmee je HTML5-content kunt maken, heeft een bijbehorende iOS-applicatie gekregen met de naam Hype Reflect. Hiermee is het mogelijk om realtime op je iPhone of iPad te zien waar je aan werkt. De app maakt het een stuk makkelijker voor HTML5-ontwikkelaars die iets specifiek voor iOS maken, omdat ze tijdens het ontwikkelen en ontwerpen gelijk kunnen testen of het werkt.

In de Mirror-modus van Hype Reflect zie je één op één alles van je Mac-scherm en de wijzigingen die je daarop maakt. De app laat je springen tussen meerdere scènes van je project in het Mac-programma en laat je ook een preview openen in Safari, zodat je weet hoe dit er uitziet voor je uiteindelijke gebruikers. Reflect heeft ook een console om het debuggen van je HTML5-app te vergemakkelijken.

Hype Reflect kan gratis uit de App Store worden gedownload, maar je moet wel eerst betalen om Tumult Hype te installeren. Deze Mac-applicatie kost op het moment €26,99 en zal later voor €54,99 worden aangeboden.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 21:37
Categorie Productiviteit
Onderwerp hype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.