Hunkemöller iPhone-app vervangt je spaarpas

Het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller heeft een eigen iPhone-app uitgebracht waarmee je spaarpunten kan verzamelen en die uit kan geven in de winkel. Daar zorgen aparte scanners bij de kassa van de lingerieketen voor.

Hunkemöller iPhone iPod touchHet Nederlandse lingeriemerk en de bijbehorende winkelketen Hunkemöller heeft een applicatie voor de iPhone uitgebracht die de spaarpas bij de winkel kan vervangen. Nederlandse en Duitse winkels worden uitgerust met een scanner die je spaartegoed kan uitlezen en kan bijwerken. Zo hoef je alleen maar de app te openen bij het afrekenen van ondergoed. Gebruikers krijgen 10 euro shoptegoed als ze 100 punten hebben gespaard. In de applicatie kan je ook winkels vinden en Honkermöllers eigen magazine doorlezen.


Om gebruik te maken van de spaaractie, moet je je in de bovenste menu-optie aanmelden bij de Hunkemöller-club, waar je een account voor moet aanmaken. Als je al een account hebt, kun je er inloggen. Hunkemöller iPhone membercardJe hebt dan ook meteen de mogelijkheid een verkregen kaart te registreren en te verwerken.

De Shop Nu-functie van de app wijst je naar de mobiele website van de keten, waar je allerlei stukken ondergoed, badmode, shapewear en nachtkleding in een winkelmand kan stoppen om er volgens af te rekenen. De mobiele site steekt aangenaam in elkaar en laat zich eenvoudig bedienen; het is niet perse onhandig dat je daarnaar door wordt gestuurd in plaats van dat de app zelf je shop is. Met de hoofdmenu-knop rechtsboven ga je terug naar het hoofdmenu van de app.

Daar kan je de winkels vinden op Google Maps met de Store Locator en kan je door het magazine van de keten bladeren. De pagina’s van het blaadje worden snel geladen en zijn makkelijk in te zoomen zodat ze goed leesbaar zijn. De laatste afdeling van Hunkemöller op de iPhone en iPod touch is de volg ons-sectie. Je krijgt dan een pagina te zien met de laatste multimediale uitspattingen op Facebook, Twitter, Hyves en YouTube. Eveneens kan je er registreren op een nieuwsbrief; een vrij eenzijdige en oude communicatieoptie die wel heel erg in contrast staat met de nieuwe spaarmogelijkheid.

Downloaden: Hunkemöller (gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=Bz74DFFq1nA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.