Hipstamatic krijgt update met Quicksta Snap-fotosysteem en nieuw beheersysteem voor benodigdheden

Foto-applicatie Hipstamatic heeft een nieuwe update gekregen met een nieuw wachtrijsysteem voor foto's waardoor je achter elkaar maximaal negen foto's kunt maken evenals een nieuw systeem voor het organiseren van lezen, filters en filmpjes.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

HipstamaticDe foto-applicatie Hipstamatic heeft een update gekregen. In deze versie (200) is een nieuw systeem voor het maken van foto’s toegevoegd, “Quicksta Snap” genaamd. Dit systeem verwerkt foto’s op de achtergrond, waardoor je snel na elkaar maximaal negen foto’s kunt maken zonder dat je moet wachten tot deze één voor één zijn verwerkt. Deze functionaliteit werkt overigens alleen in iOS 4. Ook nieuw is het “Camera Bag organization system” waarmee je lenzen, filters en filmpjes kunt organiseren en in- en uitschakelen.

De HipstaMart Gear Shop is in deze update wederom vernieuwd met nieuwe FreePak-producten: Fashion FreePak (Chunky Lens & Fashionista Camera). Hipstamatic is een foto-applicatie met flink wat filters en speciale effecten. De basisfunctionaliteit is gratis €1,59, maar je kunt voor €0,79 per set diverse lenzen met bijzondere effecten erbij kopen. De update brengt naast nieuwe functies ook een reeks bugfixes en verbeteringen aan de gebruikersinterface mee.

Downloaden: Hipstamatic (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2011, 20:15
Categorie Fotografie en video
Onderwerp hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.