Hi Voicemail: iPhone-app laat je begroeting per persoon inspreken

Hi Voicemail is een iPhone-app van de telecomprovider waarin je voicemails kan beluisteren en begroetingen inspreekt.

Hi Voicemail iPhoneOp dezelfde dag als een grote update van de My Vodafone-app, komt Hi van telecomprovider KPN met een nieuwe app die zich toelegt op een bijzonder kunstje. Hi Voicemail is een aparte app om je voicemail mee af te spelen. De applicatie bespaart je daarmee bellen naar het nummer 1233 en Hi belooft dat het gebruik van Hi Voicemail niet van je belminuten of databundel af gaat. Bijzonder is dat je per contactpersoon die je belt, een aparte begroeting kan inspreken als je zelf de telefoon niet kan opnemen.

Dat je een begroeting kan inspreken die anderen horen als ze je bellen, is natuurlijk geen nieuwigheid. Dat je het per contactpersoon kan doen, is dat wel. De app heeft er een apart tabblad Begroetingen voor gemaakt, naast die van de ingesproken voicemails die je kan terugluisteren. In de instelling kan je ervoor kiezen dat een beller wel je begroeting hoort, maar dat ie geen boodschap kan inspreken. Een andere optie is dat alle voicemails automatisch worden doorgestuurd naar je mailadres.

Doe je dat niet, dan worden voicemails alsnog een half jaar bewaard in de app, zodat je er ruim later nog op kan terugvallen. Ingesproken voicemails spelen af op de manier die Apple voor ogen had met Visual Voicemail. Je ziet een voortgangsbalk terwijl je een boodschap beluistert en met knoppen eronder kan je iemand meteen terugbellen of een sms/iMessage verzenden.

Hi Voicemail is een leuke toepassing voor voicemail en heeft de bijzondere toevoeging van persoonlijke boodschappen inspreken, wat behalve leuk ook handig kan zijn. De vraag is alleen: wie gebruikt voicemail nog?

Downloaden: Hi Voicemail (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 11:32
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.