Gyroscope Toolbox HD: gebruik je iPad als waterpas

Gyroscope Toolbox HD is een app waarmee je je iPad 2 als waterpas kunt gebruiken. Je kunt er ook lengtes en gaten mee opmeten.

gyroscope toolboxGyroscope Toolbox HD is een app waarmee je je iPad als waterpas kunt gebruiken. De app gebruikt daarvoor de gyroscoop, die in de iPad 2 is ingebouwd. Bovendien kun je de app ook gebruiken om lengtes en gaten te meten. Je schilderijen hangen voortaan altijd perfect recht en er is geen handmatige kalibratie nodig. Gyroscope Toolbox HD bepaalt automatisch met behulp van de zwaartekracht of de iPad recht ligt. Dit doet de app 200 keer per seconde, zodat je meting erg nauwkeurig is.

De app gebruikt bovendien de andere sensoren in de iPad om de meting te corrigeren. Handig voor mensen die graag klussen in huis, de camper recht willen zetten tijdens het kamperen of bij het fotograferen zeker willen weten dat de horizon recht loopt. Je hebt minimaal iOS 4.3.1 en een iPad 2 nodig om deze app goed te kunnen gebruiken. De app kost normaal 79 cent maar is tijdelijk gratis te krijgen.

Downloaden: Gyroscope Toolbox HD (tijdelijk gratis)

gyroscope toolbox ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2011, 18:17
Categorie Diensten
Onderwerpen gyroscoop, waterpas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.