Gray’s Anatomy: klassiek anatomieboek gratis op de iPad

De app Gray's Anatomy is gratis te downloaden. De app is bedoeld voor studenten geneeskunde en anderen die willen weten hoe de menselijke anatomie anno 1858 in elkaar stak.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

grays anatomyAls je het oppervlakkig leest zou je denken dat de tv-serie Grey’s Anatomy een officiële iPad-app heeft uitgebracht. Maar we hebben het hier over Gray’s Anatomy, een klassiek anatomieboek van Henry Gray uit 1858. Dit monument onder de medische boeken is nu als iPad-applicatie verkrijgbaar, met afbeeldingen in hoge resolutie. De Student Edition is gericht op studenten geneeskunde, die willen weten hoe vroeger tegen het menselijk lichaam aan werd gekeken.

De Gray’s Anatomy-app is voorzien van de complete tekst en alle illustraties. Dat zijn er maar liefst 1.247 stuks. Alle afbeeldingen zijn ook als miniaturen aanwezig, zodat je er snel doorheen kunt bladeren als je een specifiek onderdeel van het lichaam zoekt. Je kunt bookmarks aanbrengen, makkelijk navigeren door de afbeeldingen en de afbeeldingen en teksten via e-mail naar anderen vesturen. Normaal kost deze app €1,59. Deze app is slechts 24 uur gratis, dus wacht niet te lang!

Downloaden: Gray’s Anatomy Student Edition (tijdelijk gratis)

grays anatomy ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:36
Categorie Geneeskunde
Onderwerpen geneeskunde, geneeskunde, gratis, medisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.